Tälle sivulle on kootusti listattu eri sosiaali- ja terveyspalveluportaaleja joista voi olla sinulle hyötyä kun etsit lisätietoa sosiaali- ja terveyspalveluista. Klikkaamalla palvelun nimeä pääset uudelta välilehdeltä haluamaasi terveyspalveluportaaliin.

QLU – induktiosilmukkojen karttapalvelu

Qlu -verkkopalvelusta voit etsiä sinua lähellä olevia tiloja joissa on induktiosilmukka. Palvelun kautta voit antaa palautetta kuuluvuuden laadusta tilan omistajalle. Klikkaa tästä tai otsikosta päästäksesi palveluun.

 

Omakanta

Portti omiin terveystietoihisi ja sähköisiin resepteihisi!

Reseptitiedot tallessa ja turvassa

Omakannasta näet sähköiset reseptisi. Reseptin tiedoista näet, mihin asti resepti on voimassa ja onko siinä vielä lääkettä jäljellä. Palvelussa voit lähettää reseptin uusimispyynnön terveydenhuoltoon (ohjeita reseptin uusimisesta). Voit myös tulostaa yhteenvedon resepteistäsi.

Sähköiset reseptit ja lääkeostot näkyvät Omakannassa 2,5 vuotta siitä päivästä, kun reseptit on kirjoitettu. Palvelussa ei näy paperi-, puhelin- tai faksireseptejä.

Terveystiedot myös omaan käyttöön

Omakanta-palvelusta voit tarkastella myös terveystietojasi. Terveystiedot näkyvät palvelussa sen jälkeen kun terveydenhuollossa on alettu tallentaa tietoja Potilastiedon arkistoon.

 

Hoitopaikanvalinta

Hoitopaikanvalinta.fi tarjoaa tietoa terveydenhuollon valinnanvapaudesta Suomessa ja terveyspalvelujen käyttämisestä ulkomailla. Sivuiltamme saat tietoa esimerkiksi potilaan oikeuksista, hoitokustannuksista ja niiden korvauksista sekä terveydenhuollosta eri maissa. Sivuston tavoitteena on palvella niin terveyspalvelujen käyttäjiä kuin terveydenhuollon ammattilaisia.

 

Palveluvaaka

Palveluvaaka-verkkopalvelu auttaa sopivan sosiaali- ja terveyspalvelun etsimisessä ja valinnassa. Sivustolle on koottu tietoa julkisista ja yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista ja palvelupisteistä. Sopiva palvelu on helppo löytää etusivun hakutoiminnon avulla. Palveluvaaka.fi:sta löytyy lisäksi arviointilomake, joka tarjoaa mahdollisuuden antaa palautetta saamastaan palvelusta tai palvelupisteestä.

Palveluvaa’assa etsit esimerkiksi itsellesi sopivaa terveysasemaa tai hammashoitolaa, vertailet esimerkiksi Helsingin vanhainkoteja keskenään tai arvioit esimerkiksi käyttämääsi neuvolapalvelua sekä katsot muiden antamia arvioita.

Palveluvaaka-verkkopalvelussa on tietoa esimerkiksi terveysasemista, hammashoitoloista, neuvolapalveluista, erikoissairaanhoidosta sekä asumiseen liittyvistä palveluista koko maan kattavasti.